Preturi manopera pentru reparatii mici ale instalatiilor sanitare

 Cat costa constatarea deplasarea, etc. ?

 Preturile au caracter informativ. Pentru cotatii exacte cereti informatii telefonice.

 Constatarea sau caca ma solicitati la domiciliu si nu am nimic de lucru, deplasarea va costa 60 lei. Repet: daca am de lucru se aplica tarifele de mai jos.

 Daca reclamati defecte in perioada de garantie, iar instalatiile functioneaza perfect. Pentru mine este timp de lucru pierdut, iar deplasarea va costa 60 lei.

 Insotitul la cumparaturi: pentru mine este timp de lucru pierdut si va costa 50 lei.

Preturi desfundari

 Desfundat canalizarea interioara din baie sau bucataria de bloc ceausist in general costa 200 lei. Pretul este valabil numai pentru tevile infundate cu materiale organice care pot fi extrase cu sarpele. Pentru tevile infundate cu materiale de constructii sau alte obstructii mecanice nu pot sa precizez un pret, deoarece uneori obiectele sau materialele de constructii care blocheaza teava, sunt foarte dificil de extras, iar manopera va fi in consecinta. Evident ca aflu cat de dificil sunt de extras, de-abia dupa ce le scot.

 Desfundatul WC-ului: in majoriatea situatiilor costul manoperei se situteaza intre 200 si 350 lei. Pentru a fi mai exact de atat, va rog sa ma sunati la telefon, ca sa ma pot lamuri mai bine despre ceea ce s-a intamplat. Atentie ! Trebuie sa va aflati langa WC-ul infundat in momentul apelului telefonic pentru a-mi putea raspunde la intrebari. Interventia de desfundare va fi in maxim 4 ore de la apelul telefonic.

desfundat teava baie pret,

Desfundari

Inlocuit obiecte sanitare

 Schimbat scaun de toaleta 200 - 250 lei manopera. Scaunul de toaleta il puteti cumpara si singur. Daca ma sunati inainte va pot recomanda marci de incredere.

Schimbat rezervor de apa pentru WC, manopera va costa 200 lei. Bazinul il pot cumpara eu sau il puteti cumpara si singur. Daca ma sunati inainte va pot recomanda marci de incredere.

Schimbat baterii de apa

 Schimbatul bateriei de la chiuveta din baie sau bucatarie, costa:
- 180 lei daca apa se inchide din robinetii langa chiuveta
- 230 lei daca apa se inchide din subsol
- 300 lei daca aveti chiuveta din fonta, iar bateria este o vechitura cu oberteinere si trebuie taiata cu flexul.

 Schimbatul bateriei montata de perete ( de la cada, mai rar de la chiuveta ):
- daca bateria este veche, montata la inaugurare, in general manopera este cuprinsa in intervalul: 200 - 300 lei in functie de cat de usor iese
- daca bateria este montata relativ recent, manopera este cuprinsa in intervalul: 150 - 200 lei in functie de dificultatile din teren.

Pret inlocuire baterie cada

Lucrari deosebite

 Extras piese retezate din "teava": 100 - 150 lei / filet rupt, in functie de gradul de dificultate. Pretul nu include si piese retezate. Operatia este foarte scumpa deoarece este foarte dificila, dar va scuteste de spart peretele, faianta, etc.

Avarii tipice

 Inlocuit la urgenta racorduri din teava multistrat (popular numita "pexal") la apometre: 200 - 350 lei in functie de conditiile locale. Costul este pentru un singura avarie si include si piesele de schimb. interventia se face, in general, in maxim 4 ore de la apelul telefonic.

Preturi pentru montarea masinii de spalat

• montare mașină de spălat = 200 - 250 lei + piese

• montare masina de spalat in locul unde a mai fost o masina de spalat (nemaifiind nevoie de toate operatiile de montare) = 150 lei. Orice alte reparatii va costa in plus.

In general masina de spalat se monteaza: in baie, bucatarie sau in holul de langa baie.

Montaj masina de spalat

Interventii pe timpul noptii

Interventii dupa ora 21, delegatia va costa 150 lei + manopera de reparatie din timpul zilei.

Ce inseamna taxa de urgenta la instalator ?

Nu percep o taxa de urgenta. Daca pot sa intervin la avarie intervin cat de repede pot. Singurul cost suplimentar pe care il percep este la deplasarile de noapte: 150 lei in plus fata de manopera efectuata pe timp de zi.

Instalator urgent

Cat se ia de demontat instalatia sanitara ?

Nu execut operatii partiale ci doar operatii complete, deci va costa inlocuirea instalatiei sanitare.

Cat se ia de montat instalatia sanitara ? Cat costa o instalatie ppr la o baie ? Cat costa montarea unei tevi ? Cat costa sa faci instalatia la o baie ? Pret instalatii sanitare. Teava sparta in perete cat costa ? Desfundat tevi de scurgere pret sect 3 Cat costa reparatia unui apartament.

schimbat cada baie pret, instalatori pret schimb baterie de chiuveta, instalatii sanitare preturi, instalații sanitare prețuri, pret inlocuire lavoar, pret schimb baterie baie, cat costa o instalatie ppr la o baie, la ce pret se desfunda un wc, instalatii sanitare preturi manopera, instalator bucuresti pret, cum se schimba bateriei la cada, instalații sanitare prețuri, cat costa o instalatie ppr la o baie, cit costa instalatia sanitara manopera, cat costa sa schimbi instalatia sanitara la baie ?, preturi instalator apa, manopera instalatori sanitare, manopera desfundare de canalizare, manopera instalator schimab instalatie sanitara, manopera schimbare vas wc, sarpele instalatorului pret, cat se ia pentru montat un bazin WC ?, cost manopera tevi besfudat, preturi pentru instalati sanitare, manopera la instalatii sanitare, schimbare rezervor toaleta pret, preturi montare piese instalatie sanitara, manopera la ora, manopera instalatii sanitare instalator, manopera instalator, manopera instalatii sanitare, tarif ore instalator sanitar, instalator preturi manopera, instalator bucuresti pret, pret desfundare wc, instalator desfundat tevi pret, instalator bucuresti preturi,